Mezőgazdaság - olcsó okj képzések

Ha a felsorolt mezőgazdasági képzések között megtalálta az Önnek megfelelőt, jelentkezzen!

1 oldalon összesen 7 db képzés

Aranykalászos gazda képzés

Aranykalászos gazda képzés

Az aranykalászos gazda képzésen résztvevő képes talaj-előkészítés és vetés elvégzésére, valamint a talaj termőképességének fenntartásával kapcsolatos feladatok ellátására. Képes továbbá növényápolás végzésére, gyümölcs-, szőlő- és zöldség-termesztési alapfeladatok ellátására is.

Méhész képzés

Méhész képzés

A méhész feladatai: megtervezi, megszervezi, irányítja és elvégzi a háziméhek tartásával, tenyésztésével és a méz, valamint egyéb méhészeti termék termelésével kapcsolatos munkákat.

Motorfűrész-kezelő

Motorfűrész-kezelő

Olyan szakember, aki gallyazást, darabolást végez. Kezeli és karbantartja a motorfűrészeket. Motoros adaptereket kezel és karbantart. Elvégzi a felkészítési és készletezési műveleteket Csak 6-cm-nél kisebb átmérőjű fát dönthet. Vállalkozói alapismeretekkel rendelkezik. Az erdőben előforduló leggyakoribb fa-és cserjefajokat el tudja különíteni.

Növényvédelmi szaktechnikus képzés

Növényvédelmi szaktechnikus képzés

A növényvédelmi végzettséggel rendelkezők képesek a növényvédelem terén a korszerű növényvédelmi eljárások alkal-mazásával a piac igényeinek megfelelő minőségi termékek gazdaságos előállítására.

Gazda + Biogazdálkodó OKJ képzés a legolcsóbban!

Gazda + Biogazdálkodó OKJ képzés a legolcsóbban!

A gazda általános mezőgazdasági szakismerettel, a mezőgazdasági munkák végzéséhez szükséges elméleti, fizikai és gyakorlati felkészültséggel, vállalkozói tevékenységhez szükséges alapismeretekkel is rendelkező mezőgazdasági szakember, aki a mezőgazdasági termelési munkákat gazdaságos, környezetkímélő technológiákkal képes elvégezni.

Biogazdálkodó

Biogazdálkodó

A biogazdálkodó feladata olyan mezőgazdasági vállalkozás létesítése, illetve üzemeltetése, amely fenntartható, ökológiai szemléletű állattenyésztést, szántóföldi növénytermesztést és kertészeti termesztést folytat.

Fakitermelő képzés

Fakitermelő képzés

Olyan szakember, aki erdőben és lakott területen kívüli fakitermelési munkákat végez.


Vissza a képzésekhez