Vendéglátás-turisztika - olcsó okj képzések

Az alábbiakban tekintheti meg a vendéglátás-turisztika szakmacsoportba tartozó képzéseinket, a képzésre kattintva tekintheti meg annak részleteit:

1 oldalon összesen 5 db képzés

Cukrász képzés

Cukrász képzés

A cukrász szakember a cukrászatban, cukrászüzemben, fagy-laltozóban a termelési tevékenységeket végzi. A cukrász felelős a technológiai, higiéniai, munkavédelmi szabályok betartásáért.

Szakács képzés

Szakács képzés

A szakács legfontosabb feladata a korszerű vendéglátás kö-vetelményeinek megfelelő feladatok ellátása: a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése, valamint az elkészített ételek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a vendégek számára.

Pincér képzés

Pincér képzés

A pincér a vendégek által igényelt, illetve az ajánlott termék felszolgálását és a kapcsolódó szolgáltatásokat a tőle elvárható legmagasabb szakmai színvonalon biztosítja, az udvarias és szakszerű felszolgálás előírásai szerint. A pincér fogadja a vendégeket, ételeket, italokat szolgál fel.

Élelmezésvezető

Élelmezésvezető

Az élelmezésvezető irányítói, vezetői feladatokat lát el a közétkeztetés területén működő élelmezési üzemegységben. Feladata a közétkeztetési ellátásban részesülő különböző csoportok táplálkozásának megszervezése, a hatályos közétkezetési rendeletnek megfelelően. Az élelmezés irányítása során kialakítja a munkarendet, kiadja a napi munkafeladatokat és folyamatos ellenőrzést végez. Az élelmezési feladatokat irányítja, az élelmiszer-biztonsági előírások alapján szervezi és felügyeli azokat. Gazdálkodási tevékenységet végez, felelősséget vállal a dokumentáció teljes körű elvégzéséért és a dokumentumok tartalmáért.

Konyhai kisegítő

Konyhai kisegítő

Alapvető feladata a szakács munkájának segítése, kiegészítése. Munkaterülete a konyha és helyiségei. Előkészíti a tevékenységéhez szükséges helyiségeket, gépeket, berendezéseket, eszközöket, kézi szerszámokat, anyagokat, gondoskodik a tisztántartásukról. Fenntartja a konyha rendjét, takarít, mosogat, az ételek jellegének megfelelően előkészíti a nyers- és feldolgozott élelmiszereket. Alkalmazza a konyhatechnológiai műveleteket.


Vissza a képzésekhez