Részletek Cukrász
A szakképesítés azonosító száma: 34 811 01
Szakképesítés megnevezése: Cukrász
A képzés megkezdésének, becsatlakozásának feltételei:
Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
Egészségügyi alkalmassági
A cukrász a higiéniai és munkavédelmi előírások betartása mellett cukrászsüteményeket, fagylaltokat, és más hidegcukrászati készítményeket állít elő, figyelemmel azok ízbeli változatosságára, esztétikai megjelenítésére, a vásárlási, megrendelési igényekre.
A szakképesítéssel rendelkező képes:
- saját munkáját megszervezni, a munkájához szükséges anyagmennyiséget felmérni
- élelmiszer előállítás higiéniai alapkövetelményeinek betartásával korszerű táplálkozáshoz mindjobban igazodó cukrászati terméket készíteni
- cukrásztechnológiai alapműveleteket végezni
- cukorkészítményeket előállítni
- bevonó anyagokat készíteni, felhasználni
- cukrászati félkész- és késztermékeket készíteni
- uzsonnasüteményeket készíteni
- teasüteményeket készíteni
- kikészített süteményeket készíteni
- hagyományőrző cukrászati termékeket eredeti technológiával készíteni
- nemzetközi trend szerint cukrászati termékeket készíteni
- fagylaltokat, fagylaltkelyheket készíteni
- pohárkrémeket, készíteni
- bonbonokat készíteni
- tányérdesszerteket készíteni
- alkalmi díszmunkákat a vendég kérésének megfelelően elkészíteni.
A képzés díja: 119.000 Ft (igény esetén három részletben kiegyenlíthető)
Szakmai záróvizsga díja: 55.000 Ft
Képzés célja: A modulzáró vizsgák sikeres letétele, a szakmai záróvizsgára bocsájtás.
A tananyagot igény esetén ONLINE formában biztosítjuk.
Jelentkezés
Mi a jelentkezés folyamata?
- Töltse ki a lenti űrlapot, és kattintson a “Jelentkezem!” gombra! Ügyeljen arra, hogy a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
- Ezután kapni fog egy e-mailt, benne a megrendelés részleteivel és az előlegszámlával számlával.
- Utalja el a számla végösszegét az e-mailben található számlaszámra!
- Amint beérkezik az összeg, véglegessé válik a jelentkezése, melyet emailen vissza is igazolunk.