Hallgatói vélemények

Nagyon pozitív véleményem van a képzőről, munkájukról, a tanfolyamról, vizsgáztatásról. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Kívánok jó egészséget, erőt a további színvonalas, rugalmas munkához.

Kékesiné Gilányi Ágnes

Önöknél végeztem pedagógiai asszisztensi tanfolyamot, s tényleg elmondhatom, hogy mindenben, az adminisztrációs feladatoktól kezdve, egészen a vizsgákig, mindenben maximálisan elégedett voltam. Ezt persze hangoztatom is, dicsérve intézményüket.

Tóth Pálné

Nagyon meg vagyok elégedve a tanfolyam menetével és minőségével. Segítőkészek az ügyintézők, oktatók és vizsgabiztosok egyaránt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Groncsák Ildikó
Szociális gondozó és ápoló képzés

A Riviera Felnőttképző dolgozói összeszedettek és precízen végzik munkájukat. Tanáraik segítőkészek, kedvesek, naprakészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom az iskolát.

Mlinkó István

Fantasztikus felkészítést biztosít az intézmény, rugalmas időbeosztás, segítőkészség jellemzi tevékenységüket.

Bálint László

Köszönjük a gyors ügyintézését és a kedvességet. Csak ajánlani tudom a céget minden felnőttképzésen gondolkodó személynek.

Gyurkovics Katalin és Novák Adrienn

Az oktatókkal és az oktatás színvonalával maximálisan meg vagyok elégedve. Köszönöm a sikeres vizsgafelkészítést! Öröm volt itt tanulni!

Matoricz Mariann

A képzést nagyon színvonalasnak és rugalmasnak találtam. Az oktatók kifogástalan felkészültségű szakemberek. Az intézményt meleg szívvel csak ajánlani tudom mindenkinek, aki piacképes, szakmailag átfogó mezőgazdasági ismeretekre szeretne szert tenni.

Tóthné Habóczki Helga

A Riviéra munkájával teljes mértékben elégedett voltam. Színvonalas oktatás, rugalmasság jellemzi a kft. munkáját.

Varkoly Gréta

Ezúton köszönöm meg a színvonalas képzést és az azt követő korrekt vizsgalebonyolítást.

Czeglédi Péter