Sütő-és cukrászipari szakember

Sütő-és cukrászipari szakember
Ágazat megnevezése: élelmiszeripar
Besorolása a képzési területek egységes osztályozási rendszere (KEOR) szerinti kód alapján: 0721 élelmiszergyártás

 

 

A  szakmai képzés megkezdéséhez szükséges bemeneti feltételek:
Iskolai előképzettség: alapfokú isk. végzettség
Egészségügyi alkalmassági 

 

Óraszám: 500 óra

Tanfolyam ára: 170.000 Ft (részletfizetési lehetőséggel)


A sütő- és cukrászipari szakember kiszámolja és kiméri a szükséges nyersanyagokat, cukrásztechnológiai alapműveleteket végez, cukrászati félkész- és késztermékeket készít.
Igényeknek megfelelően egyszerű díszítő műveleteket végez a termékeken. Kenyereket,
péksüteményeket és finom pékárukat készít hagyományos és korszerű eljárásokkal. A korszerű technológiáknak megfelelően sütőipari termékeket fagyaszt, és kelesztést késleltet. A munkájához szükséges technológiai berendezéseket és gépeket igény szerint beállítja, kezeli, tisztán tartja az élelmiszeriparban használható tisztító- és fertőtlenítőszerek alkalmazásával.
A hulladékokat a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően kezeli, környezettudatos magatartással végzi a munkáját. Munkáját a gazdaságossági elvek, minőségbiztosítási, élelmiszerhigiéniai, technológiai, tűz- munka-és környezetvédelmi és egyéb vonatkozó előírások betartásával végzi.


A képzés elvégzéséről a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből  „Tanúsítványt” állít ki az intézmény.

Szakmai záróvizsga szervezését vállaljuk!

További részletekért keressen minket e-mailben (info@rivieratanoda.hu)

Jelentkezem


Jelentkezés

Mi a jelentkezés folyamata?

  1. Töltse ki a lenti űrlapot, és kattintson a “Jelentkezem!” gombra! Ügyeljen arra, hogy a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
  2. Ezután kapni fog egy e-mailt, benne a megrendelés részleteivel és az előlegszámlával számlával.
  3. Utalja el a számla végösszegét az e-mailben található számlaszámra!
  4. Amint beérkezik az összeg, véglegessé válik a jelentkezése, melyet emailen vissza is igazolunk.

 

Ellenőrző kód


Vissza a képzésekhez